December swap 2021 (4e Editie)

Hallo Allemaal,

Wat leuk dat jullie je hebben aangemeld voor onze december swap 2021.

Hier vind je nog een keer alle info: http://mamasclubelst.nl/december-swap/

Via de mogelijkheden van lijstje.nl kun je wat meer over jezelf vertellen zoals stijl/smaak/gezin/hobby’s/werk. Deel eventueel jouw instagram of pinterest account. (Je hoeft geen verlanglijstje te maken.)

Sommige deelnemers hebben vorig jaar ook meegedaan. Waar ik het nog wist heb ik uitsluitingen opgegeven, maar mijn excuses als je onverhoopt dus toch dezelfde swapbuddy hebt- al is de kans klein…

Mochten er nog vragen zijn of kom je er niet helemaal uit, kun je mij (Rianne) een whatsapp berichtje sturen (0648767209)

o.a.Het is weer tijd is voor de jaarlijkse Sinterklaas activiteit van de Mama’s Club. Na eerdere successen, organiseren we nu alweer voor de 4e keer een “Sinter-Kerst Swap”.

Wat is swappen? Swappen is het uitwisselen van kadootjes (het moderne loojes trekken). Verderop lees je meer info en uitleg.

 

Belangrijke data:

 • 24 november – Tot deze dag kun je je opgeven, hierna worden zsm de lootjes verdeeld.
 • 29 november – De lootjes verdelen. Vul via deze site (lijstje.nl) ook wat info over jezelf in (smaak/stijl/favorieten/werk/hobby/gezin/link naar pinterest of insta account/etc)
 • Tussen 15 en 17 december is jouw pakketje klaar en ga je dat zelf bezorgen. Houd rekening met de geldende maatregelen (o.a. afstand houden).
 • 17 decemberUITPAKAVOND. Als je je pakketje eerder ontvangen hebt moet je dus nog heel even wachten. Heb je het uitgepakt? Deel een foto met de organisatie (kan bijvoorbeeld via Evite, via Instagram – tag @mamasclubelst of via whatsapp) om de maker te bedanken.

De richtlijnen worden bepaald door de organisator, voor onze December swap vind je de ‘regels’ hieronder. Om de verwachtingen enigszins te managen zijn er een aantal richtlijnen voor de samenstelling van het pakket.

 • Voor deze swap stel je een pakketje samen van 3 presentjes voor jouw swapmaatje, probeer je aan dit aantal te houden.
 • Het allerleukste is als je iets zelf maakt, een echt DIY kadootje dus. Je mag helemaal zelf bepalen wat je maakt. Knippen, plakken, haken, naaien, breien, kleien… of… Dit is echter geen verplichting.
 • Je kunt eventueel ook iets recyclen/upcyclen (van de kringloop of van eigen zolder).
 • Ook leuk: iets doorgeven wat je zelf niet (meer) gebruikt, mits het bij je swapmaatje past.
 • De cadeautjes hoeven niet groot te zijn of veel te kosten, maar besteed er vooral aandacht aan. Verdiep je in wat je swapmaatje leuk vindt en maak het pakket persoonlijk.
 • Als je iets koopt, houdt dan rekening met zo’n 5 (max 10) euro als budget.
 • Pak alles mooi in. 
  Ook hierin kun je je laten leiden door de smaak van jou swapmaatje.
 • Tenslotte stop je er een mooi kaartje bij met en berichtje en afzender. Helemaal op dreef? Misschien wel een gedichtje 😉

Ben je actief op fb / instagram? Volg en tag ons (@mamasclubelst) als je een foto van jouw ontvangen pakketje deelt. Op deze manier kun je een bedankje delen met je swapmaatje,

Voor inspiratie neem eens een kijkje op Pinterest en Instagram: #instaswap #getcreativeswap #mamaswap #kertsswap #adventswap