Jubileum challenge

Op 30 augustus 2021 a.s. is het 5 jaar geleden dat Stichting Mama’s Club Elst is opgericht.  Alle reden voor een jubileumfeestje dus. Maar hoe, wat, waar en wanneer dat kan, is – tussen alle maatregelen door – lastig te bepalen. 

“Intussen fantaseren wij graag over een groot feest. Net zoals Fabian en zijn moeder in het prentenboek ‘Fabians Feest’: misschien is er wel een taart zo groot als het plein, of rijden er taxi-olifanten rond, of groeien er lolly’s aan de bomen…  Om er dus toch een feestelijke zomer van te maken zijn wij heel benieuwd naar jóuw feest-idee! Wie weet kunnen we het wel echt gaan uitvoeren!”

De meest originele inzendingen worden in de maand oktober tentoongesteld in Bibliotheek Elst. De winnaar krijgt natuurlijk een ereplaatsje, én verdient een feestelijke verrassing!

Iedereen die wel van een feestje houdt mag meedoen!

Lees (samen) het prentenboek ‘Fabians Feest’ of een ander feestelijk boek om in de stemming te komen. Deze kun je natuurlijk lenen bij de bibliotheek. Waar denk jij aan bij een feest? Teken, knutsel, schrijf, verf, plak…  Download het challenge-formulier op onze website en lever het samen met jouw werkstuk in tussen 1 augustus en 30 september 2021 bij Bibliotheek Elst, Europaplein 1 (tijdens openingsuren).

 

Deze (jubileum)zomer gaan onze activiteiten door

Veel moeders uit Elst, maar ook uit de nabije omgeving ontmoetten elkaar al tijdens bijvoorbeeld een borrelavond, speelochtend of DIY-avond van de Mama’s Club. In september kunnen hopelijk ook de speelochtenden weer van start. Voor meer informatie én een overzicht van alle activiteiten van de stichting verwijzen wij je graag naar de website of social media van Mama’s Club Elst.

facebook: mamasclub.elst

instagram: @mamasclubelst

 

Deelnameformulier

Klik op de afbeelding hieronder om het formulier te downloaden (PDF).