[ingezonden] Op zaterdag 10 november zal er bij Scoutinggroep St. Werenfridus uit Elst een meidendag georganiseerd worden. Van 13.00 tot 16.00 uur zijn er allerlei leuke, gezellige maar ook gave activiteiten waar je aan mee kunt doen.

Ben jij een meisje tussen de 7 en 14 jaar? Houd je van een uitdaging en lijkt het je gezellig om nieuwe meiden van jouw leeftijd te leren kennen? Vind jij het leuk om vuur te stoken, zelf keukens te knopen, allerlei actieve spellen te spelen of een keer een beautyavond te houden? Dan moet je zeker naar onze meidendag komen!

Tijdens de meidendag kun je een aantal activiteiten beleven die we normaal gesproken tijdens een opkomst op dinsdag- of vrijdagavond doen. Zo zal er een beautysalon en een klimwand zijn, kun je broodjes bakken of lekker een spelletje apenkooi spelen. Natuurlijk zijn er nog veel meer gezellige activiteiten die je die middag kunt doen.

Tijdens de meidendag zal de Kabouter- en Gidsenleiding aanwezig zijn om alle activiteiten te begeleiden. Geef je voor 10 november op door een mailtje te sturen naar info@scoutingelst.nl. Voor meer informatie kun je ook terecht op onze site www.scoutingelst.nl.