Hallo (aanstaande) mama,

Het is (bijna) zomer. Zucht. Dat betekent voor mij onder andere dat onze oudste dochter 5 wordt (ergens aan het einde van de vakantie). En ook dat ze zichzelf al heel groot vindt. Vind ik ook wel, maar toch… Goed, gisteravond gingen we een stukje fietsen, voor een ijsje in het dorp. En zij mocht mee op haar “grote fiets”. Ondanks dat het erg goed ging, maakte het mij van binnen 5 jaar ouder (en papa wel 10) met haar geslinger en gestuntel…

Ik hoop dat de zomer ons in de komende weken ons nog veel meer van dit soort avonden brengt (dan neem ik de hartverzakkingen voor lief). Na een warme dag nog even lekker een stuk fietsen samen. Op een iets minder warme dag gaan we er lekker op uit. Wij – Mama’s Club Elst – hebben in de zomer 6 weken pauze, daarna gaan we de agenda weer lekker vol proppen.

Ben je op zoek naar leuke activiteiten tijdens onze zomerpauze, in Elst of in de regio? Kijk eens op de website van KidsProof. Je kunt makkelijk zoeken op plaats of categorie. 

Ohja, belangrijk punt: We nemen binnenkort afscheid van Marleen als bestuurslid en tevens onze secretaris. Erg jammer. Maar daarom zijn wij ook op zoek naar nieuwe vrijwilligster(s). Meer info lees je verderop.

Een hele fijne zomer en tot ziens op één van onze activteiten

Groetjes,
namens het bestuur, Rianne