De laatste nieuwsbrief noemde ik de zomer-editie, maar terwijl ik dit voorwoord schrijf is het buiten tegen de 30 graden en vermaken de kinderen zich in het zwembadje. Dus om dit nu al de herfst-editie te noemen, voelt een beetje gek. Die herfst-editie komt over een paar weken…

Toch hebben we wat nieuwtjes, die niet kunnen wachten tot die herfst-editie. Nieuw nieuw nieuw is dan ook het ‘thema’.

1) We starten dit NIEUWE seizoen met een pannenkoekenpicknick. Dat kunnen we nu wel traditie noemen, toch? De afgelopen jaren konden we altijd met heerlijk weer in het park genieten van al het lekkers en de spelende kinderen. Dus daar gaan we deze keer ook weer voor! Kom je ook? Het hele gezin is welkom, via Evite kun je je aanmelden.

2) Ook verwelkomen we dit seizoen een NIEUW bestuurslid: Els. Marleen heeft zich de afgelopen jaren enthousiast ingezet voor Stichting Mama’s Club Elst. Toen haar kinderen nog klein waren als host op de speelochtenden, daarna vooral als bestuurslid en secretaris. Nu draagt ze haar taken over aan Els. Verderop stelt Els zich voor. Maar eerst wil ik Marleen via deze weg toch extra bedanken voor… alles. Gelukkig blijft ze gewoon lid, dus zal nog regelmatig onze activiteiten (borrel, crea avond) bezoeken! Marleen, bedankt!

3) Tenslotte vullen we onze agenda weer langzaam met NIEUWE activiteiten. Een avond over babyreflexolofie, crea, en kennismakingsborrel. Samen met je kind ben je weer welkom op de speelochtenden en voorleesochtenden. En we gaan ook weer een bezoekje brengen aan de Korenmaat.

Alle nieuwe leden en alle bekende gezichten: welkom op één van onze activteiten

Groetjes,
namens het bestuur, Rianne