Hallo   

Zo, nu is het dan toch echt herfst! Zoals alle cliché’s is ook deze weer waar: R in de maand, nat weer: hele gezin ziek geweest… Maar de herfst biedt ook zoveel moois: regenplassen om in te springen, paddenstoelen/kastanjes/bladeren zoeken, herfstvakantie. Genoeg kansen om te genieten met je kinderen.

Deze herfstvakantie is eigenlijk alweer bijna voorbij. Afgelopen week hebben wij een paar keer een bezoek gebracht aan het sprookjesfestival in Arnhem. Op diverse plaatsen in de stad zijn leuke activiteiten voor kleine en grote kinderen. Wij genoten vanmorgen van een voorstelling die zich afspeelde op het strand, en toen we de tent uitliepen was het ineens weer helemaal herfst (zie foto).

Kijk vooral op de website van het sprookjesfestival als je dit weekend nog een leuk uitje met de kinderen zoekt. Ook is er zondag een leuke beurs in Driel. En hiernaast vind je onze agenda voor de komende maanden. Alle nieuwe leden en alle bekende gezichten: welkom op één van onze activteiten

Tenslotte één verzoekje: op 28 oktober schuiven wij aan bij de eerste vergadering van een werkgroep uit gemeente Overbetuwe. We zijn benieuwd naar jullie ervaring/mening. En brengen dit graag namens jullie ter tafel. Reageer vooral via de link waar je ook meer informatie vindt.

Groetjes,

namens het bestuur, Rianne