Laat ik deze nieuwsbrief maar eens lekker cliché beginnen: GELUKKIG NIEUWJAAR!
Wat heb ik, samen met mijn gezin en alle mensen om mij heen, genoten van afgelopen jaar. Daar hebben wij op geproost met appelsap. Mijn voornemen om er een “relaxt” jaar van te maken, is gelukt. Voor het komende jaar wil ik dat iedereen aanraden: RELAX. Maar ook: LACH, DURF & GENIET. Dat hoeft niet groots, de kleinste momentjes kunnen vaak juist het meest waardevol zijn.

Ook wil ik graag van deze gelegenheid gebruik maken om jullie te bedanken:

  • SKAR & Kikkerkoning, voor het beschikbaar stellen van hun ruimtes voor onze speelochtenden. Dankjewel voor de prettige samenwerking.
  • Alle voorleesmama’s en -oma’s, voor hun enthousiasme en gezellige voorleesmomentjes twee keer per maand in de bibliotheek. Zij hebben namens het bestuur een klein presentje ontvangen. 
  • Alle andere partners die ons (financieel of op een andere manier) steunen.
  • Jullie, mama’s, onze “leden”. Dankzij jullie enthousiasme en feedback weten wij waarvoor we het doen, en waar behoefte aan is.
  • Mijn mede bestuursleden, een enthousiast en fijn team!

Samen met jullie wordt ook 2020 een top jaar! We gaan met hetzelfde enthousiasme door. We organiseren inspirerende activiteiten, wat hopelijk voor nieuwe inzichten en – wie weet – vriendschappen zorgt. 

Verderop in deze nieuwsbrief blikken we kort terug op de afgelopen periode, en zal ik enkele nieuwe activiteiten uitlichten. Alle nieuwe leden en alle bekende gezichten: welkom op één van onze activteiten

Groetjes,
namens het bestuur, Rianne