Sporten/bewegen op de manier waar jij je prettig bij voelt, op je eigen tempo en je eigen niveau. Lekker bewegen in de buitenlucht, op lekkere muziek en in groepsverband. Outdoor Training is sporten in de buitenlucht met je eigen lichaamsgewicht, kettlebells, springtouwen, autobanden, battlerope, slamballs etc. waarbij je soms wat vies kunt worden.

Lifestyle Coach Aliene Danen van Bewust Fit en Gezond heeft hiervoor de benodigde diploma’s en ervaring. Aliene staat voor laagdrempeligheid en ze probeert het beste in je naar boven te halen. Haar motto’s zijn dan ook; “Ik weet dat je meer kan dan je denkt” en “Be stronger than your excuses”.

Belangrijk: neem een matje en wat te drinken mee. Draag sportkleding in laagjes en iets op je hoofd ter bescherming tegen regen en kou. Zijn er medische zaken, blessures of andere zaken waar Aliene rekening mee kan en of moet houden dan hoort ze dat graag. Je kunt dat het beste vooraf aan haar melden dan kan zij hier op anticiperen.

Wanneer: maandag 10 februari 2020 
Hoe laat: van 19.45 tot 20.45 uur.
Waar: Aan het einde van de Platinaweg bij het viaduct in Elst.
Kosten: gratis.
Minimaal 4 maximaal 10 deelnemers.


Voor meer info: bewustfitengezond@gmail.com en Facebookpagina ‘Bewust fit en gezond’.