UPDATE 23 maart:
Volgens de maatregelen van het RIVM moeten ook wij – jammer genoeg – tot 1 juni al onze activiteiten annuleren. Hier lees  je meer over deze maatregelen: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/24/aanvullende-maatregelen-23-maart

UPDATE 14 maart:
Door verschillende partijen waar wij mee samenwerken zijn inmiddels maatregelen getroffen vanwege het Corona-virus. Evenementen worden afgelast, sommige openbare instellingen sluiten de deuren. Hierdoor hebben wij toch besloten om alle activiteiten in maart te annuleren. Heb je je voor een bepaalde activiteit aangemeld, dan krijg je vanzelf via Evite een bericht.

12 maart:
Onze activiteiten gaan door. Lees onderstaand bericht voor een uitgebreide verklaring.

Beste mama’s,

De afgelopen dagen en uren hebben ook wij – de bestuursleden van Stichting Mama’s Club Elst – de berichtgeving van het RIVM en de ministers op de voet gevolgd.

Aangezien de scholen gewoon open blijven en onze activiteiten voor relatief gezien kleine groepen wordt georganiseerd, hebben wij besloten om de activiteiten die tot nu toe zijn gepland WEL door te laten gaan. Echter wel onder de volgende voorwaarden – wij vertrouwen erop dat iedereen hierin zelf de verantwoordelijkheid zal nemen.

  • Volgens de richtlijnen van het RIVM: blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociaal contact.
  • Wanneer een host of workshopgever verkouden is, proberen we vervanging te regelen. Mocht dat niet lukken zijn we alsnog genoodzaakt om een activiteit te annuleren. Houd daarom altijd je mail (evite) in de gaten. Via deze weg zullen wij alle mama’s die zich hebben aangemeld voor een bepaalde activiteit hierover informeren.Mochten er wijzigingen zijn in de richtlijnen vanuit het RIVM ofwel Rijksoverheid dan passen wij ons aan.

Wanneer je vragen hebt over een activiteit kun je altijd contact met ons opnemen.

Heb je vragen over het coronavirus dan kun je terecht op de website van het RIVM en de Rijksoverheid.

Links:
Rijksoverheid: “Nieuwe maatregelen tegen verspreiding coronavirus in Nederland”

RIVM: “Actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19)”