Een aantal activiteiten die op onze planning stonden konden/kunnen door de Corona maatregelen niet doorgaan. Met de versoepeling van de maatregelen kunnen sommige beroepsgroepen hun werkzaamheden weer oppakken. Hieronder een lijstje. Op deze manier kun je – als je daar behoefte aan hebt – toch een bijeenkomst of les bijwonen, of een gezellige activiteit met je kindje ondernemen.

Bianca heeft haar aanbod tijdelijk aangepast naar de wensen van haar huidige cliënten in combinatie met de mogelijkheden die de overheid biedt.

Op afspraak kunnen jullie nog steeds terecht bij Praktijk Larimar voor telefonische consulten en behandelingen op afstand, mocht je een afspraak in de praktijk ondanks alle voorzorgmaatregelen niet fijn vinden.

Bewust Fit en Gezond staat voor laagdrempelige outdoor training, waarbij ieder traint op zijn/haar eigen niveau. De trainingen worden in kleine groepen gegeven van maximaal 10 personen. Kijk op de website naar alle mogelijkheden.
Binnenspeeltuin Ballorig gaat per 1 juni weer open! Om alles soepel te laten verlopen is het voor iedereen noodzakelijk om vooraf te reserveren:
Vanaf 8 juni beperkt weer open, op reservering. Via de website kun je meer lezen en toegang reserveren.